همان گونه که در تعریف مباهله گفتیم مباهله یک نحوه از دعا است از این رو شرایطی که برای دعا ذکر کردند برای مباهله نیز لازم است.ولی با توجه به این که مباهله دعای خاصی است تبعاً دارای ویژگی ها و شرایط خاصی نیز می باشد که ما به برخی از آنها اشاره می کنیم:

الف. کسی که می خواهد مباهله کند باید خود را سه روز اصلاح اخلاقى کند.

ب. روزه بگیرد.

ج. غسل کند.

د. با کسى که مى‏خواهد مباهله کند به صحرا برود.

هـ. ساعتى که در آن مباهله می شود: میان سپیده دم تا بر آمدن آفتاب است.

و. انگشتان دست راستش را در انگشتان راست او بیفکند.

ز. از خودش آغاز کند و بگوید: خداوندا! تو پروردگار آسمان هاى هفتگانه و زمین هاى هفتگانه‏اى و آگاه از اسرار نهان هستى، و رحمان و رحیمى، اگر مخالف من حقى را انکار کرده و ادعاى باطلى دارد بلائى از آسمان بر او بفرست، و او را به عذاب دردناکى مبتلا ساز! و بعد بار دیگر این دعا را تکرار کند و بگوید: اگر این شخص حق را انکار کرده و ادعاى باطلى مى‏کند بلائى از آسمان بر او بفرست و او را به عذابى مبتلا کن.

 

منبع:سایت ثقلین

1.ر.ک: پاسخ های شماره ۱۹۷ (سایت: ۹۸۳) (نمایه شرایط استجابت حتمی دعا) و شماره ۲۱۴۵ (سایت: ۲۲۶۹) (شرایط و راه های استجابت دعا) .

2. کمره‏اى، محمد باقر ، اصول کافى-ترجمه کمره‏اى، ج ۲، ص ۵۱۳ و ۵۱۴، ج ‏۶، ص ۱۴۵، ناشر: انتشارات اسوه، قم‏، ۱۳۷۵ ش، چاپ سوم‏.

 


مباهله یک یادگار یک افتخار مباهله ,سایت ,شرایط ,آسمان ,ادعاى باطلى ,انکار کرده منبع

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

کانته موزیک Shop وب سایت آموزش بورس دکوراسیون و طراحی داخلی مدرن دانلود رایگان نمونه سوالات راهنمایی و رانندگی 98 pdf, مهم ترین و پر تکرار ترین موزیک فا دستورپخت غذا